"Vuodet opettavat paljon sellaista, mistä päivät eivät tienneet mitään"-R.W.Emerson

perjantai 21. syyskuuta 2012

Toivomisen varaa

Viime aikoina olen ollut luvattoman huono bloggari ja projektilainen. Syksyn kiireet painavat päälle ja illalla kun kotiutuu, niin sitä tahtoo hetken olla miehen kanssa ihan vaan kaksin.

Jonkinlainen ´writer´s block´ -tuntuu myös olevan päällä. Vaikka tuntuu, että on paljon asioita mielessä mutta kun niistä alkaa kirjoittamaan, niin ei ne vaan muotoudu samalla tavalla. Kuulostaa paremmalta omassa päässä kuin julkikirjoitettuna.

Koko viikon olen testaillut ovulaatiota ja tyhjää naamaa on näyttänyt. Tästä olen ollut jopa helpottunut, sillä työkuvioita olisi ollut vaikea järjestää tällä viikolla niin, että olisi päässyt klinikalla poikkeamaan. Nyt sitten pidättelen henkeäni, ettei se tikku huomennakaan hymyilisi, menee muuten inssi sivu suun.

Vaikka usko inssiin ei olekaan kovin korkealla, niin vielä matalampi se on luomuyrittämisen kohdalla. Jotenkin lääkärin toteamus siitä, että munasolu on tarpeeksi kypsä, kohdun limakalvo tarpeeksi paksu sekä sperma tarpeeksi hyvää, lisää uskoa siihen, että tällä kerralla onnistuisi.

Vaikka sitä ei oikein enää jaksakaan vakavasti uskoa, että tässä kierrossa sitä onnistuu, niin eihän sitä koskaan tiedä. Uusi kierto on aina uusi mahdollisuus. Joku kierto minäkin saan epäuskoisena ja hämmentyneenä tehdä positiivisen raskaustestin, ihan niin kuin täällä parissa blogissa on ollut. Onnittelut teille! Ihanaa, että sitä tapahtuu, vaikkakin muille. Mutta juuri se saa uskomaan, että tämä onni jonain päivänä omallekin kohdalle sattuu. Can´t wait!

1 kommentti:

  1. Joskus pitää pitää enemmän etäisyyttä bloggailuun... ei täällä vetäjäkään ole tainnut olla viime aikoina mitenkään intensiivisimmillään projektin kanssa. Teen sitten viikon päästä taas päivityksen, ja kiva tosiaan että edes muutamilla muilla on ropissut plussia, vaikka nyt minulla ja sinulla ei vielä... Toivotaan että joskus!

    VastaaPoista

Yhteistä matkaa takana

Daisypath Anniversary tickers

Onnentäyttymystä odotellessa

Lilypie First Birthday tickers