"Vuodet opettavat paljon sellaista, mistä päivät eivät tienneet mitään"-R.W.Emerson

maanantai 24. syyskuuta 2012

Toiveiden elättelyä

Inssi nro 2 suoritettu. Jotenkaan ei vaan ole mikään voittajaolo!

Munasolu oli jo kerennyt irrota, joten toivottavasti saavat sen kiinni! Limakalvon paksuus 8,5mm, optimaalinen siis. Sperman laatu ja tilavuus hyvä (6milj./ml, hyvin liikkuvia) mutta määrä oli nihkeenpuoleinen. Tarpeeksi joka tapauksessa hedelmöittämiseen.Tilanne näyttää hyvältä, kuten lääkärikin sanoi. Kai sitä on pettynyt jo niin monta kertaa, ettei sitä tosissaan enää edes odota tapahtuvaksi, vaikka miksi ei? Tämähän voi olla juuri se kierto, josta tärppää.

Vähän mieltä vetää matalaksi myös se, että tänään olisi ollut ensimmäisen raskauden laskettu aika. Pakostakin on miettinyt, että miten erilaista elämä olisi tällä hetkellä. Kun raskaus keväällä päätyi keskenmenoon turvauduin ajatukseen, että olisin varmasti jo uudelleen raskaana, kun tämä päivä koittaisi. Ikäväkseni näin ei ole asia. Nähtäväksi jää olenko uudelleen raskaana tammikuussa, vuoden kuluttua siitä kun tein ensimmäisen positiivisen raskaustestini. Toivottavasti.

1 kommentti:

  1. Itse olen vähän skeptinen inssien suhteen (- ehkä omankin kokemuksen myötä?), mutta teillä on ainakin ollut eläväisiä siittiöitäkin ja tilanne oletettavasti muutoinkin hyvä, joten jospa tämä olisi nyt se tärppikierto... :) Toivotaan parasta!

    VastaaPoista

Yhteistä matkaa takana

Daisypath Anniversary tickers

Onnentäyttymystä odotellessa

Lilypie First Birthday tickers