"Vuodet opettavat paljon sellaista, mistä päivät eivät tienneet mitään"-R.W.Emerson

maanantai 10. syyskuuta 2012

Toivotonta touhua

Menkat alkoivat lauantaina. Vihdoinkin. Tänään on menossa siis kp3 ja Femarit otettu taas käyttöön.
Klinikaltakin hoitaja soitti, mutta koin puhelun turhaakin turhemmaksi. Esitin huoleni ohuesta kohdun limakalvosta, epäillen, että ovulaatio ei enää olisi se ongelma vaan liian ohut limakalvo ja tälle pitäisi tehdä jotain. Hoitaja kuitenkin oli sitä mieltä, että mennään samalla kaavalla vielä tämä kierto, eli 2. inssiä pukkaa. Kun menen inssiin niin sitten voin keskustella lääkärin kanssa, miten jatkossa toimitaan, jos raskaus ei ala.

Keväisen kaavinnan jälkeen limakalvo ei ole ollut entisensä. Menkat ovat varjo vain siitä, mitä olivat aikaisemmin. Olen vakuuttunut, että ohut limakalvo on esteenä raskauden alkamiselle ja turhauttaa kun siihen ei suhtauduta vakavasti.

Minkäs teet? Julkisen hoidon nurjapuoli. Yksityistäkin tulin miettineeksi mutta siihen ei valitettavasti tällä hetkellä riitä rahkeet.

Toiveita 2. inssin onnistumisesta ei tällä hetkellä juurikaan ole. Pelkkää ajan- ja rahanhaaskausta.


3 kommenttia:

 1. Mullahan on seurattu jo pari vuotta ohutta limakalvoa, ja koska se ei lääkitykselläkään paljoa paksuuntunut, otettiin limakalvosta koepala n. viikon päästä ovulaatiosta ja lähetettiin Espanjaan tutkittavaksi.

  Tutkimuksessa paljastui, että limakalvo oli ihan täydellinen eikä estettä kiinnittymiselle löydetty. Joten lääkäri kielsi enää huolestumasta, koska ultra on kuitenkin hyvin karkea väline arvioimaan kohdun vastaanottavaisuutta. Limakalvon rakenne on se tärkein juttu, ja ohutkin limakalvo voi siis olla aivan normaali.

  Kyllä mä sun tapauksessa kuitenkin pyytäisin lääkäriä paneutumaan asiaan. On paljon juttuja mitä voidaan kokeilla limakalvon parantamiseksi. Mulla esim. oli käytössä pregnyl-pistokset pienellä annoksella useampana päivänä ennen ovulaatiota. Ja toimivat mahtavasti! Ja suosittelen kokeilemaan vahvaa E-vitamiinia. Mulla näkyi vaikutukset jo reilussa kuukaudessa :)

  Menkkojen runsaudesta ei limakalvon paksuutta voi juuri päätellä. Mulla on joissain kierroissa ollut tosi ohut limis ja silti olen vuotanut kuin seula. Joskus taas paljon paremmalla limiksellä on tullut lyhyet ja niukat menkat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kuulla, että limakalvoa voidaan jollain lailla yrittää parantaa. Hoitaja puhelimessa sanoi, ettei hoitokeinoja kuulemma olisi...:/ Itsekin tiedän asiasta vasta vähän, joten en väittänyt vastaankaan.
   Kiitos siis informatiivisesta kommentistasi, huojentaa pikkuisen tätä alkavaa paniikkia, että koko peli olisi menetetty!

   E-vitamiinia aion ehdottomasti kokeilla. Kuinkahan vahva annostus tulisi olla, jotta siitä olisi mainittavaa hyötyä?

   Poista
 2. ^ Mä söin/syön 400mg kapseleita ja lisävinkkinä voin suositella L-arginiinia, jolla on myös suotuisia vaikutuksia kohdun limakalvoon ja se voi parantaa myös libidoa ;)

  VastaaPoista

Yhteistä matkaa takana

Daisypath Anniversary tickers

Onnentäyttymystä odotellessa

Lilypie First Birthday tickers