"Vuodet opettavat paljon sellaista, mistä päivät eivät tienneet mitään"-R.W.Emerson

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Hymyilyttää

Kuva: Googlen kuvahaku
Aamun ovulaatiotestiin pärähti hymynaama, yes! Huomenna siis inssi nro 2. Tästä tää toiveiden kasvattaminen taas lähtee...

Eilen oli taloyhtiömme pihatalkoot. Olemme uusia asukkaita näillä nurkilla, joten oli kiva tavata naapureita yhteisen hyvän merkeissä. Niin vaan tälläinen kaupunkilaistyttö nautti pensaiden siistimisestä, pihan haravoimisesta ja kukkapenkeistä puhumisesta. Talkoiden jälkeen nautitut siiderit pihan kerhohuoneessa kruunasivat työteliään päivän.

Naapurin eläkeläisrouva oli kovin utelias avioliitostamme ja odotinkin vauvauteluita hänen suunnaltaan. Hän sivulauseessa totesi, että lapsenteko ei heiltä sujunut ongelmitta mutta "se oli sitä aikaa". Nyt heillä on kuitenkin kaksi lasta ja lapsenlapsia viisi. Kovasti hän toiselta pihan rouvalta kyseli, että joko hänestä on tullut mummi. Pettyneenä rouva totesi, että ei ole, että hän ei tiedä mitä se poika oikein touhuaa! Mua hymyilitti. Kuinkahan moni meistä ajattelee, että mitähän me oikein touhutaan? Että koskas niitä lapsia aletaan ajattelemaan?

2 kommenttia:

  1. Nuo eläkeläiset ja mummut ja papat yleensäkin on niin ihania :) Meilläkin töissä pari mummua on koko ajan minulta kysellyt että no koskas teille tulee vauva :D Toivottavasti siellä inssi tuottaisi toivotun tuloksen :) Tsemiä!

    VastaaPoista
  2. Hyvä, että osa ihmisistä sentään tajuaa, että ei se kaikilla tärppää ekalla kertaa. Paljon paljon tsemppiä inssiin!

    VastaaPoista

Yhteistä matkaa takana

Daisypath Anniversary tickers

Onnentäyttymystä odotellessa

Lilypie First Birthday tickers