"Vuodet opettavat paljon sellaista, mistä päivät eivät tienneet mitään"-R.W.Emerson

lauantai 8. syyskuuta 2012

Epätietoisuus

Epätietoisuus on kamalaa! Menkkoja ei näy, ei kuulu, ovat myöhässä jo viisi päivää. Kaikki scenaariot olen käynyt mielessäni läpi, halpistestien toimivuudesta munasolun katoamiseen.

Testien toimimattomuuteen en oikein usko. Varsinkin kun niitä olen kaksi tehnyt. Miten juuri minun kohdalleni voisi sattua samasta paketista kaksi kuranttia testiä? Ja vaikka ovatkin halpistestejä, niin samaa hormoniahan niillä mitataan. Eli en usko että olen raskaana, mutta mitä ihmettä sitten?

Inssissä lääkäri näki vasemmalla puolella 20mm munarakkulan, joka ei vielä ollut irronnut. Voiko siis olla, että rakkula ei jostain syystä irronnut, tai jos irtosi, niin ei sisältänyt munasolua? Ja jos näin oli, niin mitä sitten tapahtuu? Rakkula surkastuu mutta eikö sen pitäisi tulla sieltä menkkojen mukana pois? Entäs ohkanen limakalvo? Sehän oli vain sen 6 mm, mitä jos se ei ole kasvanut, eikä ole mitään mikä vuotaisi pois? Hitto, miten vaikeaa!

Tässä kierrossahan otettiin taas verikokeet, jossa varmistettiin, että ovulaatio on varmasti tapahtunut. Tuloksia en ole vielä saanut, se selvinnee maanantaina, kun klinikalta otetaan yhteyttä. Mulla on niin monia kysymyksiä kysyttävänä klinikan hoitajalta, että taitaa olla parempi kirjoittaa ne ylös, että varmasti kaiken muistaa. Tarvitsen selvyyttä tähän tilanteeseen!

2 kommenttia:

  1. Varmaan tosi turhauttavaa. Kannattaa kirjata mielessä pyörivät asiat ylös. Muuten jotain tärkeää kuitenkin unohtuu. Tsemppiä maanantaille!

    VastaaPoista
  2. Voiko kova stressaaminen pitää menkat loitolla...? Tylsää tuollainen odottelu. Monesko dpo sulla on jo menossa?

    Mutta tosi kiva että siirryit bloggerin puolelle, sillä nyt saan blogisi päivittymään suoraan omalla blogilistallani eikä lukeminen ole enää muistamisen varassa. Muutin osoitelinkin tähän uuteen blogiisi projektipäivityksissäkin jo! :)

    VastaaPoista

Yhteistä matkaa takana

Daisypath Anniversary tickers

Onnentäyttymystä odotellessa

Lilypie First Birthday tickers