"Vuodet opettavat paljon sellaista, mistä päivät eivät tienneet mitään"-R.W.Emerson

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Toivoa on

Viimeiset pari päivää alavatsalla on ollut erilaisia tuntemuksia: vihlontaa, juilimista ja menkkamaista särkyä. Tänään vessassa käytyä paperiin pyyhkiytyi täplä kirkkaan punaista verta. Ensimmäinen reaktio oli, että voiko menkat alkaa jo nyt (kp26 ja dpo 9), mutta mieleen hiipii myös varovainen toivo, että tämä voisi tarkoittaa juuri sitä. Kamalasti muita oireita ole, päinvastoin, aikaisemmin mainitsemistani oireista on kadonnut huimaus ja pissähätä. Tissituntemuksetkin ovat vähän niin ja näin, eli ei ehkä mitään. Ota tästä sitten selvää...

Sen verran toiveikkaana kuitenkin ollaan (jälleen kerran!), että olen lupautunut huomenna mennä katsomaan ystäväpariskunnan pariviikkoista tytärtä. Miehelle sanoin, että meidän on kyläiltävä tällä viikolla tai sitten joskus hamassa tulevaisuudessa, koska jos maanantaina teen taas negatiivisen raskaustestin, en hetkeen aikaan kestä pikkuisia nähdä.

Huomenna käyn kuitenkin pikkuista tervehtimässä ja sylissä pitämässä.

2 kommenttia:

  1. Ooh! Loistavaa! :)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa kyllä todella lupaavalta. Mistä muusta tuollainen vuoto muka voisi johtua? Mulla samanlaisia tuntemuksia ollut vatsassa. Niin jännää, kun ei voi tietää kummasta vaihtoehdosta ne johtuvat.

    Jäämme jännittämään. Paljon tsemppiä sinne!

    VastaaPoista

Yhteistä matkaa takana

Daisypath Anniversary tickers

Onnentäyttymystä odotellessa

Lilypie First Birthday tickers