"Vuodet opettavat paljon sellaista, mistä päivät eivät tienneet mitään"-R.W.Emerson

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Ei vieläkään

Ovulaatio loistaa poissaolollaan ja eletään kierron 16:sta päivää! Ihmetyksiä on ilmassa: missä se ovulaatio oikein viipyy???

Tsekkasin kalenterista viimeisen puolen vuoden kierrot ja ovulaation ajankohdat:

toukokuu: kierto: 32 ovis kp 17
kesäkuu: kierto 30 ovis kp 14
heinäkuu: kierto 29 ovis kp 13
elokuu: kierto 31 oviskp 12
syyskuu: kierto 31 ovis kp 16
lokakuu: kp ?

Eli ei kovin tasaiselta näytä, joten voi hyvinkin vielä ovis ilmaantua vaikka huomenna, kp 17. Mielessä on käynyt myös mahdollisuus ovuloimattomaan kiertoon. Eikö niitäkin ole? Tosin itselle ei ole ollut sen jälkeen kun Femarit aikoinaan aloitin, vaan kierto on pysynyt vauhdissa, eikä Terolutejakaan ole tarvittu enää kuukautisia käynnistämään.

Alavatsalla jomottelee, ihan kuin siellä jotain tapahtuisikin. Voiko olla, että testailusta huolimatta, ovis on päässyt karkuun? Olen kuitenkin testannut kp 12 alkaen aamuisin aina samaan aikaan. Voisiko olla, että ovis olisi näkynyt tuon 24 h aikana, joka siis on kulunyt seuraavan testin tekoon? Eli ei näyttäisikään sitä aamulla, kun testin olen tehnyt, vaan ehkä jossain kohdin päivää, ja seuraavaan aamuun mennessä lh-huippu olisi jo mennyt ja taas testi näyttää negatiivista?

Turhautumista ilmassa. Juuri kun ajattelin, että hoidetaan se kolmas inssi pois alta, että päästään tositoimiin, niin ei. Ei tietenkään mikään voi mennä niin kuin suunnittelee. Tosin jos jotain tässä olisi pitänyt oppia, niin sen, ettei näitä asioita suunnitella. Tapahtuu mitä tapahtuu.

Odotellaan.

4 kommenttia:

 1. Voi oikukasta ovulaatiota! Minä niin hyvin tunnistan noi sinun ajatukset. Kävin ihan samoja kysymyksiä läpi parisen viikkoa sitten, hymynaamaa odotellessa. Ja kun olin jo luovuttamassa, hymynaama yllättikin lauantaiaamuna. Olin herännyt testaamaan 'varmuuden vuoksi' ja aikeissa jatkaa unta.. En meinannut uskoa unisia silmiäni testiä katsoessa. Niin jäi unet siihen ja klinikalle soittamaan. Kolmas inssi tehtiin samana aamuna ja nyt jännitän sen onnistumista..

  On ollut ilo (ja samalla surullista) lukea sinun hoidoista ja tunnelmista. Kuin käsi kädessä olemme kulkeneet samaa matkaa, viikon tai kahden viiveellä on inssmme olleet ja pettymykset niiden perään. Kumpa kolmas kerta toden sanois!

  Kärsivällisyyttä hymynaaman metsästykseen ja odotuksen odotukseen.

  Mukana elää Leppis

  VastaaPoista
 2. Hei, ihanaa kun kommentoit, Leppis! Aina yhtä ilahduttavaa ja ihmeellistä, kun tajuaa, että joku näitä sepustuksia oikeesti lukeekin - ja vielä, jos on saanut niistä jotain itselleenkin.

  On tää kyllä sellaista tunteiden vuoristorataa, että oksat pois!
  Tällä hetkellä on niin kova paineen tuntu ja jomottelu alavatsalla, että jos testi ei huomenna ole positiivinen, niin sitten ovulaatio on parhaillaan päällä. Toivotaan kuitenkin ensimmäistä vaihtoehtoa...

  Sinulla on piinahetket ihan käsillä... Täällä todellakin toivotaan sitä parhainta lopputulosta! Kunpa kolmas kerta toden sanoisi, niin teille kun meillekin! Tulethan kertomaan miten kävi?

  VastaaPoista
 3. Onpas taas niin samanlaisia juttuja täällä monellakin. niin piti ruveta taas kommentoimaan.:) Meillähän piti kans olla se kolmas ja viimeinen inssi tässä kuussa (ja toivoinkin, että ois ollut niin ois saanu loppuvuoden olla ihan rauhassa ajattelematta näitä lapsettomuus- juttuja), mutta kuinkas kävikään?! Hoitajalle soitin normaalisti vuodon alettua ja hän käski, lääkäriä konsultoituaan, aloittamaan Menopur-pistokset ja seurantaultra kp 6 ja inssi sitten seuraavalla viikolla. No kun menin ultraan (eka ootin 45 min, kun olivat myöhässä!) niin lääkäri sanoi, että joo ens viikolla onkin se syysloma, niin inssiä ei voi tehdä, kun labra on kiinni!:O Eli mennään ovulaation induktiolla. Hohhoi, meikäläinen ei oikein mitään osannut sanoa, lähdin vaan kotiin. Mutta kyllä v....i.>:/ En todellakaan ois tuhlannut kalliita Menopureja pelkkään "normi yhdyntään", vaan mennyt clomeilla tai jollain.:(
  Tulipas sepustus.. Mutta miks se hoitaja ei voinut puhelimessa sanoa, että inssiä ei syyslomaviikolla voida tehdä, koska sen pystyi laskemaan, että ovis kumminkin on sillä viikolla?! oisin sitten ite voinut päättää, pistänkö menopurit vai en.. Noh, eniten ärsyttää se, että 3. inssi vielä ens kuussa kaikkine pistoksineen ja ultrineen ja pettymyksineen..:( Toivotaan kuitenkin, että sulla ja Leppiksellä tärppää 3 kerta!!<3
  -Kerttuli-

  VastaaPoista
 4. Kerttuli, toi on kyllä v-mäinen juttu! Hyvin olisi voinut hoitaja ollut valveutunut, ja infota syyslomasta, niin ei olisi mennyt rahat ja toivo hukkaan. :/ Tsemppiä seuraavaan kiertoon! Se voi juurikin olla SE kierto...:)

  VastaaPoista

Yhteistä matkaa takana

Daisypath Anniversary tickers

Onnentäyttymystä odotellessa

Lilypie First Birthday tickers