"Vuodet opettavat paljon sellaista, mistä päivät eivät tienneet mitään"-R.W.Emerson

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Vaatekriisi

Aamulla iski kunnon vaatekriisi kun lemppari-työhousuista ratkesi vetoketju! Ihan jo raskauden alusta asti on ollut turvotusta ja vatsan paisumista, ja nyt ilmeisesti housujen nappi-vetoketju-osasto sai tarpeekseen jo pitkään jatkuneesta pingotuksesta ja sanoi sopimuksensa irti!

Olin toivonut, että vähän kauemmin olisin omissa ( normaaleissa) vaatteissani saanut kulkea. Edes sitten np-ultraan asti (ensi maanantaina), sen jälkeen olen antanut itselleni luvan alkaa tekemään pieniä, tarpeellisia (ja tarpeettomia)hankintoja, kuten äitiysvaatteita, y l i s ö p ö j ä vauvanvaatteita ja ylipäätään vauvantarvikkeita, joita jossain vaiheessa tarvitaan.

Nyt on siis edessä ainakin työhousujen osto. Olen niitä käynyt jo kaupungilla katselemassa, mutta ihmeen vähissä liikkeissä on erikseen äitiysvaateosastoa. Olen käynyt läpi ainakin Seppälän, Kappahlin, Lindexin, Halosen, Anttilan ja mitähän muita vielä?  H&M:ssä taitaa olla jonkinnäköinen äitiysvaateosasto mutta pikaisen pyörähdyksen jälkeen toivon löytäväni housuni jostain muualta. Inhoan housujen ostoa täällä koto-Suomessa kun olen niin epäsuhtainen vartaloltani, että järjestäen aina joudun housuja lyhentämään, kaventamaan, leventämään ja mitä milloinkin. Siksi esimerkiksi vaatteiden osto netistä ei onnistu. Hermohan siinä menee kun joutuisi tilaamaan viidet eri kokoiset ja sitten niiden haku postista, sovitus kotona, palautuksen tekeminen (joka minulta varmasti jäisi tekemättä ja sitten omistaisin viidet parit housuja, joista yhdetkään ei istu hyvin), ja, ja, ja, ei. Vaatteiden hankinta netistä ei vaan ole minua varten.

Kaikista ideaalein ratkaisu olisi, jos voisin odottaa housujen (tai ylipäätään äitiysvaatteiden) kanssa vielä kolmisen viikkoa. Sitten olisi tiedossa viikon mittainen loma tuolla Brittein saarilla, ja siellähän on tällaisen lyhyenlännän ostosparatiisi! Kokoja on laidasta laitaan, on lyhyelle, normaalipituiselle, erittäin pitkälle, laihalle, normaalipainoiselle, ylipainoiselle ja ihan mitä vaan näiden väliltä! Itse löydän sieltä housuni vaivatta, ja parasta on, että ne istuvat ilman minkäänlaisia korjauksia! Halleluja!

Katsotaan miten tässä käy...

rv 11+1


EDIT: Pakkohan se oli netistä sitten tilata housut, ja niitä parhaillaan odotan postista. Toivotaan, ettei tule turhaan sovitus-vaihto-palautus-rumbaa, vaan saisin kertalaakista hyvät työhousut.smiley

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yhteistä matkaa takana

Daisypath Anniversary tickers

Onnentäyttymystä odotellessa

Lilypie First Birthday tickers