"Vuodet opettavat paljon sellaista, mistä päivät eivät tienneet mitään"-R.W.Emerson

lauantai 26. marraskuuta 2011

Vuoden viimeinen mahdollisuus

Loppuvuoden kiireet painaa niin päälle, että en tiedä missä vaiheessa tässä kerkeisi raskautua??? Nyt menossa kierron 6.päivä ja Femar-kuuri lopussa, huomenna viimeinen pilleri kurkusta alas toiveen kera, että nyt onnistuisimme. Tähän kiertoon liittyy katkeransuloista odotusta ja toivomista, sillä samana päivänä kun minulla on ultra, jossa nähdään toimiiko lääke odotetulla tavalla, mieheni lähtee viikon kestävälle matkalle. Tämähän tarkoittaisi sitä, että jos lääke toimii ja ovulaatio olisi normaaliin aikaan, missaisimme sen kerta kaikkiaan! Sen riskin päätimme kuitenkin ottaa, koska minun tapauksessani on todennäköisempää, että a) lääke ei tehoa tällä annostuksella tai b) minulla on myöhäinen ovulaatio, niin kuin on ollut viimeiset kerrat, kun ovulaatio ollaan saatu aikaan. (Ovulaatio on ollut jopa kp 16-18) Näiden seikkojen varaan laitan toiveeni tässä kierrossa.

Mietin kyllä, että jos olisimme jättäneet tämän kierron väliin ja jatkaneet projektia ensi vuonna, ja tammikuussa tällä annostuksella ei mitään tapahtuisikaan, ja joutuisimme odottamaan taas yhden kuukauden, ennen kuin voisimme yrittää taas. Se vasta harmittaisi. Tosin harmittaa kyllä sekin, jos lääke toimiikin ja ovulaatio olisi "normaaliin aikaan" (kp 10-14), ja mies olisi toisessa maassa... Tämä on tällaista jossittelua. Riski on otettu, eikä auta muu kuin katsoa, että kannattiko...

Loppuvuoden kiireet tekevät yrittämisestä vieläkin hankalampaa. Työ tietenkin veroittaa suurimman osan ajasta, vuoden kiireisin aika on käsillä ja se kuljettaa molempia eri suuntiin. Sitten vielä siihen sosiaalinen elämä päälle; pikkujoulut, tapaamiset, ystävien lasten syntymäpäiväjuhlat ja kaikki muut kissanristiäiset, unohtamatta jouluvalmisteluja sekä lähimmäisten auttamista, niin stressiä ja ajanpuutetta on ilmassa, eikä se lopu ennen kuin vasta jouluaattona. Silloin saa luvan kanssa rauhoittua ja nauttia rakkaimpiensa seurasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yhteistä matkaa takana

Daisypath Anniversary tickers

Onnentäyttymystä odotellessa

Lilypie First Birthday tickers