"Vuodet opettavat paljon sellaista, mistä päivät eivät tienneet mitään"-R.W.Emerson

perjantai 11. marraskuuta 2011

Tänään

Mietin aamulla, että tapahtuukohan mitään niin merkittävää, että tulisin tämän maagisen päivämäärän muistamaan? Ei sillä, että numeroilla olisi minulle mitään erityistä merkitystä mutta onhan tuo sellaista kivaa kikkailua niiden kanssa.

Kukapa olisi voinut tietää, että viikonlopun ratoksi suunnittelemani blogin aloitus saa alkunsa päivää aiottua aikaisemmin, ja kaikki vain yhden päivämäärän vuoksi. Ehkäpä tällä päivämäärällä tuleekin olemaan aivan erityinen merkitys elämässäni.

Blogimaailma on minulle ihan uusi tuttavuus ja meillä on vielä sinunkaupat tekeillä... En ole niin etevä tietotekniikassa, joten ihan itseäkin mietityttää, että mitenhän tässä käy... Seuraavien päivien aikana varmasti vaihtuu ulkoasu ja asettelu moneenkin kertaan mutta eiköhän tämä tästä tekeydy, pikkuhiljaa. Vinkkejä alkuun pääsemisessä otetaan vastaan...:)

Löysin tänne blogien maailmaan tosiaan vasta loppukesästä ja siitä lähtien olen seurannut ihaillen teidän tiivistä ja kannustavaa blogiyhteisöä ja toivon, että saisin jonain päivänä olla osa sitä.

 Vähän sattumaltakin eksyin sivustolle surffaillessani siellä täällä etsien tietoa kohtalotovereista, kun tuntui, etten enää omassa mielessäni pysty kaikkea tätä kaikkea tunteiden kirjoa käsittelemään, ja ymmärtämään, vaan tarvitsen siihen muiden samassa tilanteessa olevien tukea. Tänne tulen, sivuston mukaisesti, vuodattamaan kaikki ne tunteet ja ajatukset, joita koen tällä matkalla, niin hyvässä kuin pahassakin.

Tämän syksyn olen siis seurannut monien teidän erilaisia tarinoita samasta aiheesta, lapsen kaipuusta. Aiheesta, joka on niin kipeä mutta toisaalta niin täynnä toivoa, että se melkein tekee siitä vähemmän sattuttavan.

Jokaisella meillä on ihan omanlaisensa tarina kerrottavana, ja sen loppua ei tiedä kukaan. Itse uskon onnelliseen loppuun ja toivon sitä tietenkin myös kaikille muillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yhteistä matkaa takana

Daisypath Anniversary tickers

Onnentäyttymystä odotellessa

Lilypie First Birthday tickers