"Vuodet opettavat paljon sellaista, mistä päivät eivät tienneet mitään"-R.W.Emerson

perjantai 2. joulukuuta 2011

Ihme pilleri (t)

Voihan itku ja hampaiden kiristys! Niin vaan se kiireinen elämä kostautuu ja voin heittää hyvästit raskautumiselle tämän vuoden puolella. Meneillään oli siis femar-kuuri (kierron 3-7 pvä). Apteekkista hain vain yhden kierron verran pillereitä, eli viisi pientä, ihmepilleriä. Turhaan niitä varastoimaan, kun voi ollakin, ettei lääkkeet syystä tai toisesta tehoakaan tai mukavintahan olisi ajatella, ettei niitä enää tarvittaisiin...

Joka tapauksessa. Kannoin pillereitä mukanani kukkarossa, että varmasti otan ne samaan vuorokauden aikaan joka päivä, enkä halunnut riskeerata, että kiireessä jonain päivänä ne unohtaisin aamulla kotona ottaa. Puhelimeen vielä hälytys joka aamuksi, noin aamukahvin aikaan, niin varmasti oli juotavaakin sopivasti edessä. Helppoa kuin heinänteko! NOT!

Unohdin, että kannoin mukanani myös muutamia teroluteja, nehän oli tätä kuuria edeltävät ihmepillerit. Järkytys olikin suuri kun sunnuntaina, kuurin viimeisenä päivänä, kaivoin kukkarostani femar-liuskan, jossa olikin vielä kolme pilleriä jäljellä tyhjän sijaan. Olin siis syönyt kaksi femaria ja kolme terolutia, kunnon pillericocktail! Soitto poliklinikalle vahvisti epäilyni, odotetaan vuoden vaihteen jälkeen, ja sitten uusi yritys. *huokaus*

Näillä mennään, ei voi mitään. Kaiken pettymyksen alla on ehkä hieman helpottuneisuutta, nyt voin keskittyä nauttimaan loppuvuoden hulinasta, ilman stressiä päivien laskemisesta ja väkisin yrittämistä ja rentoutuen viettää joulua ja uutta vuotta kaikkien rakkaiden ihmisten kanssa.

Viime Uutena Vuotena hiljaa esitetty toive raskaudesta vuonna 2011 ei siis toteudu mutta ehkäpä ensi vuosi tuo tullessaan kauan kaivatun nyytin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yhteistä matkaa takana

Daisypath Anniversary tickers

Onnentäyttymystä odotellessa

Lilypie First Birthday tickers