"Vuodet opettavat paljon sellaista, mistä päivät eivät tienneet mitään"-R.W.Emerson

torstai 29. joulukuuta 2011

Hyviä uutisia!

Kävin aamulla kontrolliultrassa, nähdäksemme, josko tästä uudesta lääkkeestä olisi apua. Kävellessäni poliklinikalle yritin psyykata itseäni, etten odottaisi liikoja, sillä olihan ennenkin munasarjat olleet tyhjää täynnä! Tapasin tosi mukavan lääkärin ja hoitajan, jotka jo osaltaan loivat positiivisen fiiliksen koko tapaamiselle, vielä kun lääkäri totesi, että vasemmassa munajohtimessa olisi 2 melkein-kypsää munarakkulaa, ei helpotuksen- ja onnentunteella ollut taaskaan rajaa! Ovulaatio on siis ihan näinä päivinä! Tosin testin mukaan ei ainakaan seuraavan 24 h aikana, mutta huomenna testaan uudelleen ja jos niin kivasti kävisi, että postitiivisen tuloksen saisin, niin sitten varattaisiin aika vielä samalle iltapäivälle inseminaatioon. Tämä olisikin ihan uusi toimenpide meille, tähän astihan olemme yrittäneet "luomusti" lääkkeiden avulla, vaan tuloksetta. Ajateltiin sitten, että mitä sitä odottelemaan, jos kerta tällainen mahdollisuus on.

Lääkäri totesi, että Femar sopii ilmeisesti minulle hyvin, koska tulossa on jopa kaksi munasolua. Sanoi, että Femarin kanssa yleensä saadaan aikaan vain yksi munarakkula kerrallaan. Kuulemma on yleisempää Clomifenillä saada aikaan useampia rakkuloita. Lienee tapauskohtaista tämäkin, mikä toimii yhdellä, ei toimi toisella, ja toisinpäin.

Jokatapauksessa, olemme hyvin iloisia tästä bonus-kerrasta, olimmehan jo varautuneet jatkamaan hoitoja vasta ensivuonna... Mökillelähtö siirtyi siis huomiseen, mutta mieluummin olen maisemissa JOS sattuisi niin hyvä tuuri käymään, että huomenna testi positivista näyttäisikin, niin olisi apu sitten tässä lähellä. Muussa tapauksessa suuntaamme auton nokan kohti Uutta Vuotta ja mökillä sitten luomusti yritettäisiin. :)

Taas annan itselleni luvan haaveilla ja kuvitella, että mitä jos sittenkin... Romukoppaan heitän kaiken varovaisuuden ja epäilyn, ja heittäydyn täysillä mukaan, ajatellen, että murehditaan sitten kun sen aika on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yhteistä matkaa takana

Daisypath Anniversary tickers

Onnentäyttymystä odotellessa

Lilypie First Birthday tickers