"Vuodet opettavat paljon sellaista, mistä päivät eivät tienneet mitään"-R.W.Emerson

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kuudes kerta toden sanoo?

Poliklinikalta soittivat takaisin ja lupa uuteen yritykseen on saatu!

Nyt siis Teroluteja kymmenen päivän ajan (2. päivä tänään), jonka jälkeen pitäisi alkaa kuukautiset. Kierron 3-7 päivinä tuttuun tapaan Femarit ja siitä ovulaatio. Toivotaan, että vaste on yhtä hyvä kuin aikaisemmin, ja onni potkaisisi taas pian - tai mieluummin heti!

Helpottavaa oli kuulla, että ei tarvita seurantaultria tai muitakaan lääkärikäyntejä tässä välissä, vaan kotona testaillaan ovulaatiota, sopivana hetkenä lähetetään uimarit matkaan,  sitten piinaillaan ja sen jälkeen testaillaan. Tällä reseptillä mennään kesä.

Klinikkaan olen yhteydessä jos: A) haluamme inseminaatioon tai B) tulen raskaaksi. - mieluummin tietysti jälkimmäisestä syystä...

Katselin kalenteria ja laskeskelin jo päiviä tulevaan ovulaatioon (tiedetään!). Samalla huomasin kaavan, jota en ole aiemmin huomannutkaan. Terojen jälkeen menkat ovat alkaneet aina neljäntenä päivänä terojen loppumisesta. Nythän ovulaatio on helppo laskea tarkalleen, jos siis historia toistaa itseään. Näillä näkymin täällä ovuloidaan sunnuntaina 20.5. tai siinä nurkilla! :) - kunhan ei vaan myöhäisemmäksi menisi, kun siitä alkavan viikon alusta olen työmatkalla kolme päivää... Noh, nämä arvaukset tarkentuvat lähempänä ajankohtaa.

Kalenterin mukaan tämä olisi (vasta) kuudes kierto sen jälkeen kun viime kesänä hoidot aloitettiin. Aikaisemmista viidestä kierrosta kaksi taisi olla ovuloimattomia kiertoja, ja yhdestähän raskauduin. Eli ei tässä niin huonosti asiat ole ollenkaan, sen vaan aina välillä unohtaa kun ei näe nenäänsä pidemmälle. Nyt toivotaan että kuudes kierto toisi meille hyviä uutisia!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yhteistä matkaa takana

Daisypath Anniversary tickers

Onnentäyttymystä odotellessa

Lilypie First Birthday tickers