"Vuodet opettavat paljon sellaista, mistä päivät eivät tienneet mitään"-R.W.Emerson

maanantai 30. huhtikuuta 2012

Kateutta ilmassa

Mistähän se ensimmäinen tunne kumpuaa, kun kuulee, että (taas!) joku tuttavapariskunnista odottaa esikoistaan? Se kateuden tunne, joka aiheuttaa piston sydämessä ja synkän mielen, on jotenkin vaan niin kovin raskasta. Sen sijaan, että olisin iloinen ja onnellinen heidän puolestaan, osaan vain ajatella, että eikä? Oikeesti? Miksi? Miksi he mutta ei me?

Onneksi saan kuulla näistä uutisista aina vähän etukäteen, jolloin osaan varautua pariskunnan tapaamiseen ja hymyn piirtymiseen kasvoille onnitellessani heitä.

Jostain syystä mieli on taas matala ja usko onnistumiseen nollissa. Lienee jotakin hormonaalista elimistössä meneillään, kun mielialat vaihtelevat näin laidasta laitaan...

Tänään on kp 43, teropäivä 8 ja menkkoja odotellaan alkavaksi sunnuntaina. Ehkä se mieli tästä taas kohenee, kunhan päästään tässä projektissa eteenpäin...

Me mieheni kanssa otimme varaslähdön ja juhlimme vappua jo lauantaina ystävien kanssa, joten tänään olemme olleet vain kotona ja nauttineet hyvästä ruoasta ja toistemme seurasta. Huomenna kyläilemään siskon luokse. Aurinkoista vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yhteistä matkaa takana

Daisypath Anniversary tickers

Onnentäyttymystä odotellessa

Lilypie First Birthday tickers