"Vuodet opettavat paljon sellaista, mistä päivät eivät tienneet mitään"-R.W.Emerson

tiistai 10. tammikuuta 2012

Kevyt projekti - 1.päivitys

Apua, olen ollut maailman huonoin projektilainen! En ole saanut kynäiltyä mitään päivityksiä aiheesta. Joka tapauksessa mukana ollaan! Keveilyn aloitin heti 1.1. sunnuntaina, ja kun nyt aattokin tuli otettua suht rauhallisesti, niin ei ollut suurempia mielitekoja kaiken maailman herkkuja kohtaan... :)

Maanantai-aamun vaa´alla käynti ei ollut hirveän mieltä ylentävää.. Paino huitelee sellaisissa lukemissa, missä se ei ole ennen käynytkään! Tosin jotain hyvääkin, sain tästä paljon puhtia ja päättäväisyyttä tosissaan yrittää keventää syömisiäni ja sitä myöten askeltani.

Punnitsin itseni ensimmäisen kerran jo perjantaina, ja se on jatkossakin punnituspäiväni. Ajattelin olla armollinen itselleni ja antaa aikaa oikaista viikonloppuna tapahtuneet (mahdolliset) repsahdukset ja lipsahdukset viikon aikana... Ensimmäinen punnitus sujui hyvin ja vaaka näytti -1.7 kg. Tämä on tietenkin nesteitä ja turvotusta, joten nyt vasta alkaa tosi toimet!

Ruokien kanssa olen ollut hyvin maltillinen ja kuuliainen, tosin repsahduksia tapahtunut 1... Minunlaiselleni sokeri- (lue:suklaa-) addiktille on vaikeinta laihduttamisessa luopua päivittäisestä makeasta. Näin kuitenkin on tehtävä ja nyt  meneillään totaalistoppi kaikkea makeaa kohtaan. Alkuhan se on aina vaikeaa, mutta nyt jo toista viikkoa ilman, ja makeanhimoa ei nimeksikään.
(Repsahdus perjantaina: leffanamuja, joita tuli ahmittua niin paljon, että tuli paha olo, eikä sen koommin ole makeaa tehnyt mieli. Jätin jopa loput nameista saliin, kun en voinut ajatellakaan syöväni niitä enää kotona, ennenkuulumatonta!).

Ensimmäisellä viikolla yritin hyötyliikkua edes vähän tavallista enemmän, mutta yritykseksi se taisi sitten jäädäkin...Liikuntaan pitäisi kyllä panostaa enemmän MUTTA (tuntuu, että aina löytyy syy miksi EI kerkiäisi jumppaan...) tämäkin viikko on niin kiireinen, että jokaisena iltana on jotain touhuttavaa. Noh, oonpahan ainakin jääkaapin ulottumattomissa! :)

Toinen viikko on jo käynnissä, ja liikuntaa on tullut harrastettua enempi kuin edellisellä viikolla, mutta siitä sitten 2. päivityksessä perjantain jälkeen, kun on taas käyty puntarilla...

Paljon treeni-iloa ja tsemppia tuleviin kiusauksiin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yhteistä matkaa takana

Daisypath Anniversary tickers

Onnentäyttymystä odotellessa

Lilypie First Birthday tickers