"Vuodet opettavat paljon sellaista, mistä päivät eivät tienneet mitään"-R.W.Emerson

torstai 26. tammikuuta 2012

Elämänmuutoksia

Tällä hetkellä elämässä tapahtuu paljon ja kaikenlaista. Onneksi pelkästään hyviä asioita.

Ensimmäinen ihana ja elämää mullistava asia on tietenkin tämä raskaus, jonka niin kovasti toivon jatkuvan loppuun saakka. Jostain jo luin, että tässä vaiheessa riski keskenmenoon olisi noin 10%... Mutta kuka sitä tietää, ettei kuuluisi juuri tuohon vähemmistöön... No, en suostu asiaa sen enempää murehtimaan, haluan nauttia tästä tilanteesta mahdollisimman paljon.

Toinen suuri ja elämää mullistava asia tapahtui, kun vihdoinkin löysimme mieheni kanssa meille täydellisen kodin! Pitkään olemme jo etsineet, välillä turhautuen ja hanskat valmiina tiskiin heittäen, vaan lopulta se etsiminen palkittiin ja seisoessamme kahdestaan tulevan kotimme makuuhuoneessa, totesimme samaan aikaan: "Tämä se on!".

Asuntokauppoja hierotaan parhaillaan, tosin muuttamaan pääsemme vasta kesäkuun 1. päivä. Tämä ei kuitenkaan meitä haittaa, kesällä on ainakin mukavampi muuttaa. Ja on ihan kiva, että saa rauhassa pakata kimpsut ja kampsut ajan kanssa, eikä mihinkään ole kiirettä! Tosin tällä ajattelulla kiire tulee sitten toukokuussa...:)

On ihanaa suunnitella uuden kodin pientä pintaremonttia. -Ja myönnetään, olen jo suunnitellut päässäni pienen ihmeen huoneen sisustuksenkin... Niin ja, keinutuoli on sellainen, jonka ehdottomasti haluan!

Välillä ihan mietittyttää, että voiko asiat mennä näin hyvin, mutta haluan uskoa, että nyt on meidän vuoro nauttia näistä elämän ihanista sattumuksista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yhteistä matkaa takana

Daisypath Anniversary tickers

Onnentäyttymystä odotellessa

Lilypie First Birthday tickers