"Vuodet opettavat paljon sellaista, mistä päivät eivät tienneet mitään"-R.W.Emerson

perjantai 10. elokuuta 2012

1. Inseminaatio

Toissapäivänä saimme soiton klinikalta, että jo tässä kierrossa kokeilisimme inseminaatiota. Lääkitys ym. pysyy samana, ja kun se ovis-plussa saadaan, niin soitto klinikalle ja aikaa varaamaan.

Mielessä pyörii kaikenlaista, enkä meinaa saada ajatuksesta kiinni, kun ne kaikki tuntuvat risteilevän pään sisällä sinne, tänne ja tonne... Suoraan sanottuna, en koskaan kuvitellut, että näin pitkälle hoidoissa joutuisimme menemään (Vaikka siis alkuahan tämä on. Pitkällä ollaan sitten kun IVF-hoitoihin siirrytään...). Jotenkin kuvittelin, että kun niitä munasoluja vaan saadaan tulemaan, niin sitten. No, ei se ihan niin taida mennäkään.

Itseä jännittää kamalasti! Bongaanko ovulaation oikeaan aikaan? Soitanko oikeaan aikaan? Saanko ajan samalle iltapäivälle? Entäpä mies sitten? Saako hän tuotoksensa toimitettua ajallaan? Riittääkö se? Mitä jos ei? jne. jne.jne. Kunhan vain osaisin ottaa rauhallisesti, ajatella, että kyllä se siitä, omalla painollaan.

Yksi asia kummastuttaa. Puhelimessa kätilö neuvoi tekemään testin aamupissasta, koska ajanvarausaika on 7.30-8.30. Tähän totesin, että testeissä (David-liuskatesti) nimenomaan lukee, ettei niitä tulisi aamupissasta tehdä, vaan klo 10-20 välisenä aikana??? Toki sen testin aamupissasta teen, mutta voiko siihen tulokseen sitten luottaa? Vai pitäisikö vallan investoida Clearbluen digitesteihin? Olisihan se kiva sellaista hymynaamaa metsästää. Ja kun se nassu aikanaan testiin ilmestyisi, niin varmasti hymyilyttäisi itseääkin! smiley


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yhteistä matkaa takana

Daisypath Anniversary tickers

Onnentäyttymystä odotellessa

Lilypie First Birthday tickers