"Vuodet opettavat paljon sellaista, mistä päivät eivät tienneet mitään"-R.W.Emerson

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Baby Showerit!

Eilen ihanat ystäväni järjestivät minulle vauvakutsut! Päivä oli ihan täydellinen ilmoineen, ruokineen, juomineen, ohjelmineen ja seuroineen. Päivä oli ihanan rento muutamine leikkeineen ja arvailuneen, jota seurasi seurustelua ja herkuttelua sekä lahjojen availua.Ystävät koristelivat kotimme ihanilla vauvajutuilla:
 
It´s a Boy! -palloja

Baby Shower!
 


Vaippakakku
 

Ilma oli mitä mahtavin ja saatiin nauttia auringosta takapihan terassillamme, ihanan täydellistä! Vieraat pääsivät ihastelemaan vauvanurkkausta sänkyineen ja hoitopöytineen, jotka saimme mieheni kanssa viimeinkin kasattua. Ohjelmassa oli pantomiimia, Äiti-korun tekemistä ja arvuuttelua vauvan syntymäajasta, pituudesta ja painosta. Jännä yhteensattuma oli, että toisistamme tietämättä arvasimme siskoni kanssa täsmälleen saman syntymäpäivän ja pituuden, paino heitti vain muutamalla kymmenellä grammalla. Lisäksi Daddy kotiuduttuaan täytti oman arvauslappusensa ja arvasi hänkin tuon saman syntymäpäivän! Saas nähdä onko 12.7. SE maaginen päivä...:)
 
Päivä meni tosi nopeasti, mutta niinhän se hyvässä seurassa taitaa aina mennäkin! Lahjuksia saatiin runsain mitoin: kimppalahjana kaikki ottivat osaa itkuhälyttimiin, joista olin ystävälleni aikaisemmin maininnut, että ovat vielä hankkimatta. Miehen avulla saivat juoniteltua niin, ettei minulla ollut hajuakaan yllätyksestä. Erinomainen ja todella tarpeellinen lahjaidea!
Philips Avent SCD525 -itkuhälyttimet

 
Lisäksi meitä hemmoteltiin ihanilla vaatteilla...
 
...sekä iltalukemisella. Ihana yksityiskohta oli laittaa pikkuisemme ultrakuva Synnytys-kirjan kanteen.
 
 
 
 
Päivä oli kerrassaan ihana! Ihan ihmeellistä, että viimeinkin juhlimme minun / meidän vauvajuhlia. Niistä niin monet kerrat olen vain haaveillut...
 
Oih, onnea on ihanat ystävät ja perheenjäsenet! <3
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Ihania juttuja! On baby showerit vaan kivat, vaikka toiset niitä niin hömpötyksenä pitääkin. Mukavaa yhdessäoloa ystävien kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Oi, ihanaa:) Olin itsekin super otettu omista kemuistani. Siinä tulee niin rakastettu olo kyllä. Meillä muuten on nuo vihreät Lindexin body ja housut ja ne on tosi hyvät: helppo pukea ja pehmoista materiaalia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulihan sitä liikututtua kaikesta vaivannäöstä ja vuolaasti kiiteltyä!:) Ollaan saatu paljon vaatetta lahjaksi. On kutkuttavaa ajatella, että ihan kohta niille saadaan käyttäjä...:)

   Poista

Yhteistä matkaa takana

Daisypath Anniversary tickers

Onnentäyttymystä odotellessa

Lilypie First Birthday tickers