"Vuodet opettavat paljon sellaista, mistä päivät eivät tienneet mitään"-R.W.Emerson

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Kuulumisia

Päivä päivältä ja viikko viikolta varmuuteni tämän raskauden kanssa kasvaa. Edelleenkään odotus ei ole huoletonta enkä siitä osaa nauttia, mutta jonkinlaista uskoa kuitenkin on havaittavissa, että tällä kerralla tämä onnistuu.

Neuvolaan sain soitettua ja neuvolantäti (joka tosin on varmaankin minua nuorempi :D) oli tosi mukava ja ymmärtäväinen. Koska aikatauluni on loppuvuoden kovin kiireinen päädyimme tekemään ensihaastattelun puhelimessa, jonka yhteydessä hoitaja teki lähtetteet ultraan sekä verikokeisiin, ja sovimme tapaavamme tammikuun puolella np-ultran jälkeen.

Np-ultran sain sovittua hienosti heti seuraavalle päivälle kun reissusta palaamme, joka samalla sattuu olemaan viimeinen lomapäivä. Tähän tuntuu kuitenkin olevan vielä ikuisuus, joten tiedustelin neuvolasta, että onko mahdollista käydä ennen matkaa tarkistus-ultrassa, ihan vaan saadakseni mielenrauhan jouluksi ja uudeksi vuodeksi. Neuvolassa oltiin kovin ymmärtäväisiä ja pääsen tarkistusultraan neuvolaan vielä ensiviikolla. Huh, helpotusta!

Yleinen fiilis kyllä on, että kaikki olisi kunnossa mutta haluan varmistaa sen vielä. Sitten voin ehkä vähän hengähtää ja uskaltautua haaveilemaan, että tämä oikeasti tapahtuisi meille.

Uskomatonta, että eletään jo 10. raskausviikkoa! Kunpa vaan seuraavat 7 kuukautta menisivät yhtä nopeasti...

Rv 9+5

2 kommenttia:

  1. Oho! Meneepä aika nopeasti. Ja ylihuomrnna jo 11. viikko. Mahtavaa että pääsette tarkistusultraan. Lomailukin varmaan sitten tuntuu rennommalta. Kiitos onnitteluista blogissani. Siellä on ollut jotain häikkää mutta nyt toimii taas.

    VastaaPoista
  2. Onpa hienoa, että neuvolassa ollaan oltu noin ymmärtäväisiä tuon ylimääräisen ultran suhteen. :) Hihi, kyllä se aika sitten lopulta menee nopeammin kuin uskoisikaan...

    VastaaPoista

Yhteistä matkaa takana

Daisypath Anniversary tickers

Onnentäyttymystä odotellessa

Lilypie First Birthday tickers