"Vuodet opettavat paljon sellaista, mistä päivät eivät tienneet mitään"-R.W.Emerson

perjantai 9. marraskuuta 2012

When you least expect it...


Kädet tärisee, sydän hakkaa ja vatsassa velloo. Kuva puhukoon puolestaan:

"Pregnant 1-2"


Epäusko on vallannut mielen, voiko tämä tosiaan olla totta? Tapahtuuko tämä minulle? Olenko raskaana? Onko tämä vain pilaa? Miten tässä käy? Saammeko vihdoinkin onnellemme täyttymyksen? Tästä se piina vasta alkaa. 

25 kommenttia:

 1. Onnea ihan mielettömästi! Ihanaa! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! Onnea! Aurinko paistaa sittenkin jokaiseen risukasaan. :D
  Toivon todella, että siellä kasvaa nyt sinnikäs sissi, joka pysyy omassa paikassaan tarvittavan ajan syntyäkseen kesän lämpöön..

  Toivottaa Leppis
  -joka tänään aloitti hymynaaman metsästyksen ja jatkaa kohti 4. Inssiä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluistasi! Vaikea tätä on mieltää todeksi... Tsemppiä hymynaaman metsästykseen ja sitä myötä inssiin! Toivotaan kovasti, että se vihdoin olisi teidänkin vuoro!

   Poista
 3. Ooh, mikä mahtava uutinen täällä odottikaan, IHANAA :)!!! Olen se, joka joskus aiemmin kommentoi, että en vanhasta tottumuksesta malta pysyä pois näistä blogeista ja aina tekee mieli käydä kurkkimassa josko olisi kivoja uutisia jollakin kerrottavana. Ja olihan niitä :)! Olen niin iloinen puolestasi ja toivon paljon onnea matkaan teille. On hassua, miten toisen kovasti odotettu ja ansaittu plussa voikin ilahduttaa omaakin päivää näin kovasti :)

  Meillä oli laskettu aika marraskuun alussa, mutta pikkuinen "ivf-ihmeemme" päätti putkahtaa maailmaan hieman aiemmin. Nyt meillä on kohta 3 viikkoa vanha pieni rakas tyttö. Joka päivä tuntuu yhtä ihmeelliseltä, että vuosien odotuksen ja ikuisten takaiskujen ja raskaiden hoitojen jälkeen meidän odotus lopulta palkittiin omalla vauvalla. Aika monta onnenkyyneltä on tullut tirautettua ihan vain vauvaa katsellessa :)

  Onnea odotukseen ja rutkasti positiivista mieltä ja uskoa, että tällä kertaa kaikki menee hyvin! Toivon sydämeni pohjasta, että saatte pienen sinnikkään kesänyyttin kantaa kotiin <3

  - Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 olen edelleenkin tästä ymmälläni, voiko se tosiaan olla totta?

   Oih, onnea pikkuisesta! Hänellä olikin jo kiire maailmaan tapaamaan äitiä ja isää! <3 Kaikkea hyvää teille jatkoon!

   Poista
 4. Et ole tosissaan!!! :D Selailin tässä ajatuksissani blogeja ja katsoin että ahaa, joku on saanut plussan. Mutta sehän olet sinä! Ihanaa<3 Aivan mieletöntä, kyyneleet tuli silmiin:) Niin iloinen olen:) Aivan mieletöntä vielä uudestaan. Nyt siinä kävi sitten juuri niin, että on uusi koira ja on raskaus:) Saattekin kaksi uutta perheenjäsentä yhden sijaan. Mahtavaa! Viettäkää maailman onnellisin viikonloppu uusien asioiden parissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, sama epäusko vaivaa minuakin: Eikä! Ei voi olla totta! :) Varovaisesti kuitenkin annan itselleni luvan olla onnellinen jo nyt, vaikka mitä tahansa voikin vielä tapahtua!

   Niin tässä sitten kävi, että koira tulee taloon sunnuntaina ja vauva toivon mukaan ensi kesänä...:)
   Onneksi tosiaan on viikonloppu, voi sulatella uutista kaikessa rauhassa... huhhuh!

   Poista
 5. Ihana "ikkuna" :) Kovasti onnea, te olette sen kyllä ehdottomasti ansainneet!

  VastaaPoista
 6. Onneaonnea!! Saatte tuplaonnen vauvelin ja koiran myötä ;-)

  VastaaPoista
 7. Hurjasti onnea! Ja niitä kuuluisia tarrasukkia! <3

  VastaaPoista
 8. Huikeeta! Niin moni bloggari onnistunut viime kuukausien aikana raskautumaan! Sinäkin! (ja täytyy tunnustaa, että myös tämä yksi lukija :))

  Tsemppiä ja luottavaisuutta. Nauti!

  -kaisu rv 6+3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, tuntuu että plussia on sadellut joka suunnalta! Paljon onnea itsellesikin raskaudestasi! :)

   Poista
 9. Kiitos onnitteluistanne, ihanat! Pää on pyörällä enkä voi uskoa tätä todeksi! Onneksi on viikonloppu ja voi sulatella tätä rauhassa.
  Varovaisen toiveikkaita tässä kyllä ollaan!

  VastaaPoista
 10. Oi miten ihanaa! Nauttikaa onnen hetkistä jo nyt :)

  VastaaPoista
 11. OI, aivan kylmät väreet meni kun näin tuon laittamasi kuvan :) Ihanaa! Onnea aivan kamalan paljon!

  VastaaPoista
 12. Ohhoh, tosiaankin kun sitä vähiten odotit! Onneksi olkoon!:) Luuletko, että Lutinuksesta oli apua? Meillä on nimittäin maanantaina 3. ja viimeinen inssi ja ajattelin pyytää jotain lisää mahdollista raskautta tukemaan.. Voi että, nauttikaa! Kunpa joskus itsekin saisi lukea tuon tekstin...<3
  -Kerttuli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lääkäri määräsi Lutinuksen tähän viimeiseen inssiin, toteamalla, että sitten ihan kaikki apukeinot on kokeiltu! En osaa sanoa, onko Lutinuksen ansiosta, mutta en uskalla niitä lopettaakaan, edelleen ovat siis käytössä. Jatkoja kyselen ensi viikolla klinikalta, jos kaikki menee hyvin. Toinen, jonka uskon vaikuttaneen on, että ensimmäistä kertaa inssin yhteydessä lh-huippu osui arkipäivälle (perjantaille), kahtena edellisellä kerralla se osui sunnuntaille. Ehkä ajoitus oli vinksallaan...?

   Mitä suurinta tsemppiä ja onnea viimeiseen inssiin, toivotaan, että se teilläkin tuottaisi sen toivotun tuloksen! <3

   Poista
 13. Kyllä - se olet sinä, ja se on sun testi! Kolmas inssi sanoi toden... Onnea tosi paljon!!!

  VastaaPoista
 14. Oi, ihanaa!!! Onnea ihan hirmuisesti!

  VastaaPoista
 15. Kiitos onnitteluistanne ja mukana elämisestä, olen otettu! Vaikeaa edelleenkin mieltää tätä todeksi. Juuri kun olin heittämässä hanskoja tiskiin tältä vuodelta, heitti elämä ihanan onnenkantamoisen eteemme. Kunpa kaikki tällä kertaa menisi hyvin <3

  VastaaPoista
 16. Ihan valtavan paljon onnea ja kaikkea hyvää raskausaikaasi! :)

  VastaaPoista

Yhteistä matkaa takana

Daisypath Anniversary tickers

Onnentäyttymystä odotellessa

Lilypie First Birthday tickers