"Vuodet opettavat paljon sellaista, mistä päivät eivät tienneet mitään"-R.W.Emerson

perjantai 17. helmikuuta 2012

1. Neuvolakäynti

Neuvolassa tuli siis käytyä ja "neuvolatäti" oli kovin nuori, mutta hyvin ammattimainen, innostunut, ystävällinen ja puhelias. Hyvät fiilikset siis jäi. Paljonhan tuli informaatiota, niin suullisesti kuin kirjallisenakin.Täytynee iltaisin lukea kirjaset ja opukset, joita saatiin.  Kivasti hän kyllä neuvoi käyttämään "maalaisjärkeä" kaikkien ohjeiden ja suosituksien kanssa.

Edelleen on hieman hämmentävä olo koko raskauden kanssa, enkä oikein osaa mieltää, että se todella tapahtuu ja etenee koko ajan! Termit "Äiti" ja "Isä" eivät siis tunnut omilta ollenkaan, ja kun neuvolassa sitten kysyivät isän sairauksista, niin vastasin, että MINUN isälläni on diabetes! Kun tajusin itsekin, että nyt puhuttiin LAPSEN isästä, niin nauruksihan se meni! Neuvolatäti nauraen totesi, että tästä lähtien minä olen "Äiti" ja mieheni "Isä", kun niistä mainitaan lomakkeissa ja papereissa. :)

Nyt odotellaan sairaalasta kutsua np-ultraan. Sen pitäisi kuulemma piakkoin tipahtaa postiluukusta, ja olla jo muutaman viikon sisään. Sitten nähdään ja kuullaan enemmän! heart

Rv 8+4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yhteistä matkaa takana

Daisypath Anniversary tickers

Onnentäyttymystä odotellessa

Lilypie First Birthday tickers