"Vuodet opettavat paljon sellaista, mistä päivät eivät tienneet mitään"-R.W.Emerson

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Ensimmäisiä hankintoja

Taannoinen vierailu mieheni kotimaassa oli tarkoitus pitää sisällään myös hankintoja tulevaa varten. Varsinkin kun matkaa edeltäneessä ultrassa edelleen kaikki oli hyvin ja omaa mieltäni kummitellut aikarajakin jo ylitetty (8. vko, jolloin viimeksi kaikki päättyi).

Tulihan sitä shoppailtua ja kaupoissa kierreltyä. Kaikissa kaupoissa kävin lastenvaateosastolla kaikkea söpöä ihastelemassa ja näpertelemässä. Ja vaikka kuinka olin orientoitunut, että nyt voisin ostella jotain pientä molemmille sukupuolelle sopivaa, en kuitenkaan pystynyt. Ainoa vaatekappale, jota harkitsin tosissaan oli pienen pieni potkupuku, jonka rinnassa luki: Born in 2013! Sitä kannoin hetken jopa mukanani, aikomuksena se ostaa. Sitten jänistin ja vein sen takaisin paikoilleen ja poistuin liikkeestä.

Matkamme alkoi lähestyä jo loppuaan kun minua alkoi harmittamaan, etten ollut sitä pientä potkupukua ostanut. Kultainen mieheni kävi vielä katsomassa, josko sen olisi toisesta liikkeestä saanut, mutta niitä ei enää ollut ollut, joten mieheni päätyi hankkimaan alla olevan setin pienokaiselle. Aivan ihana, "Mummy and Daddy love me" -tekstillä varustettu pitkähihainen paita (joka kuvakulmasta johtuen näyttää jättiläiseltä) sekä pieni myssy ja sukat. Aaaawww! Rakas ystäväni, joka on ollut rinnallani, paitsi koko tämän vauvamatkan, niin myös koko aikuisikäni, on luonnollisesti puolestamme erittäin onnellinen. Kolmen lapsen äitinä hän rakastaa Polarn O. Pyretin vaatteita ja on jo pitkään puhunut, että ei malta odottaa, että saa ostaa meidän pikkuiselle jotain. No, nyt sitten np-ultran jälkeen hän oli rohkaistunut ostamaan alla olevan potkupuvun, joka on aivan ihana! Mielestäni sellaista kivaa retrotyyliä, joka sopii kummalle tahansa sukupuolelle. Tätä kääntelin ja vääntelin käsissäni ihastellen, että tosiaanko meille näitä tarvii alkaa kohta hankkimaan?

 
 
rv 13+5

2 kommenttia:

  1. Hieno tuo potkupuku! :)

    (Mä aloin ostella vaatteita aikoinaan vasta rakenneultran jälkeen... jotenkin vasta silloin uskalsi. Niin ja vaunut sun muut isommat hankittiin vasta joskus 30. rv:n jälkeen. :D)

    VastaaPoista

Yhteistä matkaa takana

Daisypath Anniversary tickers

Onnentäyttymystä odotellessa

Lilypie First Birthday tickers