"Vuodet opettavat paljon sellaista, mistä päivät eivät tienneet mitään"-R.W.Emerson

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Tauon jälkeen

Kesäkuun lopussa ilmaantunut yllättävä palvelun huoltokatko epäsi pääsyn blogiini koko kuukaudeksi. Ainakin tuli otettua kunnollinen (ja pakollinen) irtiotto kaikesta tästä ja täytyy myöntää, että hyvää on tehnyt! Ajatukset pyöri niitä samoja polkuja, eikä oikein mitään hyvää tai positiivista saanut kirjoitettua.

Huoltokatko on ohi ja nyt taas pääsee päivittelemään blogia sekä päivittämään muiden blogilaisten kuulumiset. Jokin jumi on vielä päällä kun blogilista ei ole päivittynyt sitten heinäkuun alun, mutta käyn listan läpi manuaalisesti päästäkseni taas kärryille, mitä kesän aikana täällä on tapahtunut. Toivottavasti olisi hyviä uutisia...

Tähän loppuun vielä nopea tilannekatsaus: kesäkuun yritys päättyi menkkojen alkuun ja nyt vuorossa on heinäkuun piinapäivät. Ensi viikon alussa ollaan taas viisaampia. Henkeäni en tässä pidättele ja katse onkin jo syksyssä ja tulevissa inseminaatioissa. Jos siis tällä(kään) kerralla ei onnistuta, on edessä yhteydenotto klinikalle ja katsotaan sitten, että miten tästä eteenpäin.

Dpo 8 eikä mitään tuntemuksia, lukuunottamatta pientä tykytystä alavatsalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yhteistä matkaa takana

Daisypath Anniversary tickers

Onnentäyttymystä odotellessa

Lilypie First Birthday tickers